Web & User Interface design

// Allt, Webbdesign // 1 Kommentarer
 
Som jag har nämnt tidigare så pluggar jag just nu Grafik design och Webbutveckling (New Media Design) på Jönköping University. Nästa vecka börjar min andra termin (lääängtar) så jag tänkte att jag kunde visa lite här vad jag gjort nu under hösten!
 
Bilden ni ser ovanför är två av mina arbeten från min kurs inom webbdesign. Innan jag läste kursen så hade jag kodat lite och gjort olika designer på hobbynivå så jag hade lite koll men jag har verkligen lärt mig såå mycket! Oavsett om man är nybörjare eller som jag, har lite erfarenhet sen tidigare, så tror jag att många i min klass skulle hålla med om att det är en jättebra kurs!
 
Det jag framförallt lärt mig mer om är responsiv design och floats för er som vet. Designen ni ser till vänster är faktiskt min tenta-inlämning, då fick vi ett koncept och bakgrundshistoria (typ företaget osv..) till designen samt några riktlinjer, sen fick vi fria händer. Ska jag vara helt ärlig blev jag inte helt nöjd med designen, blev lite stressigt mot slutet så fick inte med allt jag ville men jag fick ju ändå betyget jag ville så det gör väl inte så mycket! Jag gillar ändå grunden liksom! Till designen som ni ser till höger fick vi istället en bestämd wireframe (vet ej vad det heter på svenska?) att utgå från och istället bestämma och pritoritera innehållet. Nu ser ni ju inte hela designen men det är faktiskt utifrån den jag gjort min bloggdesign!
KOMMENTARER

Malin:


Åh vad kul att plugga grafisk design och webbutveckling! Lycka till inför andra terminen nu :)

Kommentera här: